Muzică clasică iulie 17, 2024

Iași: Baroque Tour Opus 3 cu Răzvan și Andreea Stoica

Descriere

Luni, 24 iunie 2024, vă invităm în Grădina Botanică „Anastasie Fătu” Iași, la o a doua noapte magică de Sânziene, pe muzică de Bach și Vivaldi!

  • Data evenimentului

    24 iunie 2024

  • Ora

    20:30

  • Locul

    Auditorium Grădina Botanică „Anastasie Fătu” Iași

Bilete
Luni, 24 iunie 2024, vă invităm în Grădina Botanică „Anastasie Fătu” Iași, la o a doua noapte magică de Sânziene, pe muzică de Bach și Vivaldi!

Nu ratați fervoarea unui concert de concerte în aer liber, cu Răzvan și Andreea Stoica, în atmosfera cu parfum de vară a celei mai frumoase grădini botanice din România. Acompaniați de ansamblul Kamerata Stradivarius, cei doi interpreți vă vor conecta la cele mai seducătoare concerte din istoria barocului muzical.

Pentru că muzica, la fel ca iubirea, rodește vara!
Grădina Botanică „Anastasie Fătu” Iași
Luni, 24 Iunie 2024, ora 20:30
Concert Răzvan Stoica, Andreea Stoica și Kamerata Stradivarius

Fundația Culturală Gaudium Animae vă invită la concertul extraordinar susținut de Răzvan Stoica și Andreea Stoica în Auditorium Grădina Botanică „Anastasie Fătu” Iași, în cadrul celui mai recent turneu în România al celor doi muzicieni.
Baroque Tour Opus 3 este un turneu național itinerat de cei doi muzicieni în mai multe orașe din România, iar programul în aer liber de la Iași va aduce publicului meloman pagini fascinante scrise de Johann Sebastian Bach și Antonio Vivaldi. Răzvan Stoica cântă pe vioara Stradivarius ex-Ernst 1729, pe care a câștigat-o la o competiție violonistică destinată tinerilor interpreți, la Salzburg, în 2009. Împreună cu Andreea Stoica, o pianistă virtuoză de mare rafinament, cei doi frați Stoica formează un duo de forță pe scenele de concert românești și internaționale.

Turneul Național „Baroque Tour Opus 3” începe la Palatul Cultural Sigismund Szana, Timișoara pe 25 mai și se va încheia la Bucuresti, pe 17 iulie. Biletele pentru concertul de la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București sunt disponibile în rețeaua IaBilet.ro.

Programul concertului:

Prezintă Cătălin Sava, jurnalist și muzicolog
Back